Lån uden sikkerhed online

Lån uden sikkerhed online

oktober 12, 2020 Slået fra Af Lotte Hindsberg

Hvis man har brug for at låne penge. Det kan være et lille beløb på få tusinde kr. eller et stort beløb på flere hundrede tusinde eller måske endda millioner er der grundlæggende 2 muligheder. At gå i banken og ansøge eller søge online. Forskellen er stor. Går du i banken kan du forvente at du først får svar efter flere uger samtidig med at der er et krav om sikkerhed.

Ansøger du online har du et svar, positivt som negativ, indenfor kort tid. Samtidig er der ofte intet krav om sikkerhed. Har du ansøgt om et større beløb, vil du muligvis blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du dokumentere med at vise en kopi af din lønseddel. Da der hos online lån ikke er et krav om sikkerhed, er renten ofte en smule højere. Det skyldes, at uden sikkerhed er risikoen for udlåner større. Du kan læse mere hos https://ikanobank.dk.

Husk at få et økonomisk overblik

Hvad enten du låner et lille beløb eller et stort skal du være i stand til at betale det tilbage. Derfor er det vigtigt at du inden du låner får et overblik over din økonomi. Start derfor med at skrive din indtægt og dine udgifter ned. Forskellen er i princippet hvad du kan betale af i afdrag på et nyt lån.

Har du flere lån kan du overveje og regne på om det giver mening at låne, så du kan betale de andre lån ud. Ofte er det billigere at have et stort lån frem for flere små. Derved vil du få et overskud i dit budget og på sig spare penge.

Læg et budget og vær opmærksom på at det ikke skal være så stramt, at du ikke har til uforudsigelige udgifter og en tur i byen i ny og næ. Det trives de færreste mennesker med.